Registrering

Så hyggelig at du vil være kunde!

Edelweiss AS er en av Skandinavias ledende grossistbedrifter innen blomsterfaghandel og interiørbutikker. Vi tilbyr totalsortement av produkter og tilbehør som ute og innendørs potter I utallige varianter, samt glass, kurv, sink og alt av dekorartikler. I tillegg er vi spesialister på lys og servietter, bordpynt og bånd, pynt til dåp, konfirmasjon, bryllup og alle typer festbord. Vi satser på kreativitet, følger trendfarger, og vil gjerne gi inspirasjon til hvordan sette spiss på et selskap. Samtidig er vi leverandører av alle tradisjonelle binderiprodukter til blomsterbutikker og hagesentre.

Vi sender varer 5 ganger i uken til kunder i hele Skandinavia.

For å bli godkjent som forhandler og få tilgang til nettbutikken vår, må du fylle inn skjemaet under. Du hører fra oss innen 1-2 virkedager. Gleder oss til å samarbeide med deg!

Er du allerede kunde hos oss og ønsker tilgang til ny nettbutikk?

Dersom du allerede er kunde hos oss og har tilgang til vår tidligere nettbutikk, kan du bestille nytt passord for å få tilgang i den nye nettbutikken.

Bestill nytt passord her.

Bli kunde:
Organisasjonsnummer
Hent adresse fra Brønnøysund
Selskapsnavn Telefon Mobil Kontaktperson fornavn Kontaktperson etternavn Kontaktperson mobil Din epostadresse E-post for mottak av faktura Faktura-adresse
Post kode Sted
Land
Leveringsadresse
Post kode Sted
Land